Forside Nyheder

YouTubes musiktjeneste er nu officiel


Efter årevis med rygter er det nu bekræftet, at YouTube er på vej med en musiktjeneste.


Det har YouTube bekræftet over for avisen Financial Times. Samtidig bekræfter de, at tjenesten bliver lanceret henover sommeren.


Det er småt med detaljerne, men ifølge Reuters skulle tjenesten blive nogenlunde som det hele tiden har været rygtedes, nemlig mulighed for at lytte til hele albums og sange uden reklamer mod betaling.


Der vil sandsynligvis også være en speciallavet måde at søge og navigere i musikken på, og som det efterhånden er kutyme for streamingtjenester, vil man kunne lytte til musik offline som et alternativ.


Dermed kommer der en konkurrent til Spotify og de andre musiktjenester, der har et af verdens største brands og en kæmpe brugerskare ombord allerede. Hvad tjenesten kommer til at koste, vides endnu ikke, og det vides heller ikke, om tjenesten bliver tilgængelig i Danmark fra dag ét.

Måske får vi mere at vide i næste uge, når Googles udviklerkonference, Google I/O, løber af stabelen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.