Forside IFA IFA 2014

BOSE klar med ny topmodel Quietcomfort hovedtelefonGalleri: BOSE QuietComfort 25


BOSE klar med ny topmodel af Quietcomfort hovedtelefon


I dag på IFA lancerer Bose deres QuietComfort  25 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner, den næste generation i kategorien af de QuietComfort hovedtelefoner. De nye QuietComfort 25 har et helt nyt design, som kombinerer bedre støjreduktion og lydkvalitet.


“QuietComfort 25 hovedtelefonerne sætter en ny standard for ydeevne”, siger Sean Garrett, vicedirektør for Boses Noise Reduction Technology Group.


“Vi har forbedret næsten hver eneste dimension – bedre støjreduktion, naturtro lyd, en imponerende ny profil, nyt design og en ny type drejelig ørekop, der er mindre end nogensinde. Vi ville ikke erstatte QC15 hovedtelefonerne, medmindre vi havde noget, der var funktionelt bedre og visuelt anderledes – og det er QC 25.”


QuietComfort 25 hovedtelefonerne leveres med et enkelt AAA-batteri, der giver op til 35 timers brug. Og hvis batteriet dør, spiller musikken videre. En in-line fjernbetjening og mikrofon gør det nemt at betjene og tage opkald med udvalgte iPhone-, iPod- og iPad-modeller, samt andre udvalgte smartphones.
 


Priser og tilgængelighedBoses QuietComfort 25 hovedtelefoner findes i to varianter: Sort eller hvid, med blå detaljer. De er i handlen fra midten af september 2014 til vejl. udsalgspris 2.499 DKK, og vil blive solgt på Bose.dk, samt hos autoriserede Bose-forhandlere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.