Forside Nyheder

Det var hurtigt: Samsung driller Apple og iPhone 6


 


Det varede ikke ret længe efter Apples lancering af iPhone 6, før Samsung var på banen med drille-videoer.


Videoerne følger to teknikere fra, hvad der helt klart skal forestille at være Apples Genius Bar, som er det sted, man kan gå hen for at få repareret sine iDevices i Apples egne butikker.


Derfor er temaet for videoerne også ?It doesn?t take a genius? ? man skal ikke være et geni for at se, at Samsung er bedre end Apple (ifølge Samsung).


I videoerne man bl.a. se, hvordan de to teknikere slås med at acceptere, at iPhone for eksempel først nu har fået store skærme. Apples mildest talt elendige livestream af tirsdagens event får også en over nakken.


Videoerne har fået en blandet modtagelse. Kommentarerne på Twitter går bl.a. det bizarre i, at Samsung skal nedgøre Apple, når Samsung Electronics omsætter for langt mere end Apple og sælger flere telefoner. Apple omsætter dog for mere end Samsung, når man udelukkende kigger på salget af mobile enheder, fordi de tjener mere per smartphone.


Hvad synes du? Er videoerne sjove eller platte? Er det ok, at Samsung driller på denne måde? Eller er det pinligt? Giv lyd i kommentarsporet.


 


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.