Forside IFA IFA 2014

Her er Sonys første buede 4K UHD TVGalleri: Sony BRAVIA S90. Foto: recordere.dk


 


Sony melder sig også klar med de buede LED TV i 4K UHD. Dog har de valgt en bue med en lidt større radius for en svagere bue.


Endnu vides det ikke om vi forbrugerne foretrækker buede eller flade tv, og indtil det er afgjort får vi nu flere muligheder for at vælge et buet.


Det er Sony der nu melder sig på banen, og slutter sig til Samsung med buede LED TV (LG har buede OLED TV).


BRAVIA S90 er et 4K Ultra HD TV med indbygget virtuel surround.


Det kommer i skærmstørrelser på 75″ og 65″, og den tynde, let buede skærm byder ifølge Sony på fordybende og naturlige billeder i 4K-kvalitet hvor skærmens svage bue giver dig en følelse af at blive trukket direkte ind i billederne og giver alle i rummet den bedste oplevelse.


De nye TV har Triluminos Display, der er Sonys bedste display-teknologi til bedst mulige farvegengivelse, og kontrasten er under kontrol af deres X-tended Dynamic Range.


Indmaden – og dermed også billedkvaliteten – på S90 er identisk med Sony X9 4K-tv, der er topmodellen indenfor de flade LED-tv fra den japanske producent. S90 kommer med Sonys 4K X-Reality PRO-teknologi, der sørger for billedbehandling og opskallering.


En nyhed på Sony S90 er det virtuelle surround i simuleret 4.2 kanaler. Dette styres af deres nye “Multi-angle Live Speaker”, som er dem der “beamer” lyden ud i rummet.


To separate bashøjttalere inde i tv?et sørger for en dyb og kraftfuld bas. Og hvis du vil endnu dybere ned, kan du tilkøbe den trådløse subwoofer, som leverer lyd, der virkelig kan mærkes. Den fås i hvid (SWF-BR100W) og nu også i en glat sort finish (SW-BR100B).


Kommer i to størrelser: 65″ og 75″.


Priserne bliver ca. 30.000 kroner for 65″ og ca. 65.000 kroner for 75″.


 


 
Tekniske specifikationer
Screen Size 75? (KD-75S9005B) / 65? (KD-65S9005B)
Resolution 4K (3840×2160)
Picture Engine 4K X-Reality PRO
Colour TRILUMINOS Display
Brightness & Contrast X-tended Dynamic Range
Motionflow Motionflow XR800Hz
Speaker System 4.2ch Multi-angle Live Speaker with Discrete Processing
One-Flick Entertainment Quick Start & Playback; Direct Access with new User Interface; Intuitive Control with One-Flick Remote
User Experience Social Viewing; Live Football Mode; One-touch mirroring; Photo share
3D Active (two pairs of glasses supplied)
Skype Camera and mic Built-in
One-Flick Remote Included
Wireless Subwoofer Option (SWF-BR100) or (SW-BR100B)
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.