Forside Nyheder

Nye trådløse hovedtelefoner fra PlantronicsGalleri: Plantronics BackBeat PRO


Nye trådløse hovedtelefoner fra Plantronics.


Plantronics har i dag præsenteret deres nye trådløse støjreducerende BackBeat Pro-hovedtelefoner, der tilbyder op til 24 timer på en opladning.


Plantronics har lanceret BackBeat PRO ? det trådløse og støjreducerende headset med batterilevetid, der holder længere end de fleste spillelister. BackBeat PRO bliver den nyeste tilføjelse til den prisbelønnede BackBeat-familie.
 
“Folk ønsker at nyde deres musik, når som helst og hvor som helst uden at skulle gå på kompromis. Det er derfor, vi har skabt BackBeat PRO,” siger Stuart Bradshaw, Head of Consumer Marketing og Business Development hos Plantronics.


“Vi har ved hjælp af aktiv støjreduktion designet BackBeat PRO til at fjerne forstyrrende lyde, og den trådløse Bluetooth-tilslutningsmulighed og den lange batterilevetid fjerner enhver frustration i forhold til sammenfiltrede ledninger og begrænsende opladninger.”
 
Ved hjælp af en dobbelt-mikrofon-løsning (dual-mic) fjerner headsettet baggrundsstøj og udelukker udefrakommende lyd, så du får en klar og levende musikoplevelse. Men ønsker du at høre, hvad der foregår omkring dig, kan du med et enkelt tryk få den justerbare OpenMic til at skubbe musikken i baggrunden og forstærke lyde fra omgivelserne. Du kan nemt føre en samtale med en kollega, lytte til meddelelser fra piloten eller svare din medpassager uden at skulle fjerne dit headset.
 
Plantronics har optimeret batterilevetiden og fortæller at BackBeat PRO op til 24 timers lyttetid på en enkelt opladning. Et medfølgende 3,5 mm kabel fungerer som en backup, så du kan tilslutte hovedtelefonerne og fortsætte med at nyde din musik, hvis du skulle løbe tør for batteri. BackBeat PRO holder desuden strøm i op til 21 dage i standby-tilstand og op til 6 måneder i DeepSleep dvaletilstand.


 


Pris og tilgængelighed


BackBeat PRO vil være tilgængelig i Danmark fra begyndelsen af oktober 2014 til 1.995 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.