Forside IFA IFA 2014

Philips nye projektor har også AndroidGalleri: Philips Screeneo er en LED “shortthrow-projektor”


 


Philips er klar med en ny LED shortthrow projektor (kort afstand til lærredet) med Android indbygget.


Screeneo er en ny projektor fra Philips af “shortthrow”-typen. Det betyder at den placeres ganske tæt på lærredet, under eller over.


Afstanden til lærred er imellem 10-44 cm, afhængig af ønsket billedstørrelse. Den kan projektere et billede på 50-100″, i opløsningen 1280×800 pixels. Selve projektoren er af LED-typen.


Den kan afspille film, tv og musik via Bluetooth, WiFi, DLNA, Miracast, USB og så selvfølgelig almindelig HDMI. Af video understøttes AVI, MOV, MP4, MKV, FL V, TS, M2TS, 3GP. Af lyd MP3 og WAV. Af fotos JPG, BMP, PNG og GIF.


Der er også indbygget højttalere, et stereo-system med subwoofer (2.1, Dolby Digital), som gav et overraskende bredt lydbillede med center i lærredet, da vi fik et lyt her på IFA. Vi måtte spørge om det virkelig kun var dén der spillede – men det var det.


Af indgange har den 3x HDMI, 2x USB, SD-kort-læser, ethernet samt udgang for hovedtelefon, analog lyd og digital lyd.


Der er indbygget Android 4.2, og det betyder adgang til ting som kalender og emails. P.t. er der ikke adgang til Google Play, men Android-apps kan installeres manuelt.


Forvent dog ikke at Philips Screeneo HDP 1690TV erstatter en “fullblown” hjemmebif-projektor. Men til andre behov, som til spil i børneværelset, en film i soveværelset el.lign. kan den være et praktisk tilbehør til hjemmet, pga. Android, multimedia-mulighederne og de fleksible placeringsmuligheder.


 


 

Philips Screeneo kommer med Android indbygget 


 


Pris og tilgængelighed


Philips Screeneo HDP 1690TV koster kr. 12.999,-


Kommer i butikkerne november/december 2014.
Galleri: Philips Screeneo fås i hvid og sort

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.