Forside Nyheder

LG kører smartphone-skærmen længere ud mod kanten


 


Det kører for LG for tiden.


Ud over at de netop har annonceret deres bedste kvartal nogensinde, når det gælder smartphone med 16,8 millioner solgte enheder, så har de netop produceret en ret revolutionerende skærm.


LG har siden LG G2 specialiseret sig i små kanter, ved bl.a. at flytte knapperne om bagpå. Det har gjort, at G2 og G3 begge har kunnet levere store skærme uden at hele smartphonen bliver kolossal af den grund. F.eks. havde G2 en skærm på størrelse med Xperia Z1, men sidstnævnte var omkring en centimeter højere. Det samme gør sig gældende for Apples iPhone 6 Plus, der er cirka en centimeter højere end LG G3, men har samme skærmstørrelse.


Nu har LG så lavet en smartphone-skærm, som LG påstår har verdens tyndeste kanter. Med kun 0,7mm fra skærmkant til telefonkant på siderne, er de i hvert fald en kandidat til titlen. Sharps Aquos Crystal har dog stort set heller ingen ramme på siderne, så vi må se, hvordan egentlige telefoner ser ud med den nye LG-skærm, før vi kan fælde dommen.


Til at starte med vil den nye skærm imidlertid kun dukke op i telefoner i Kina, men mon ikke skærmen får indflydelse på næste års LG-flagskib?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.