Forside X-files Landingpages

Om syv dage kan alle købe OnePlus One telefonen
Den 27. oktober kan du bestille din OnePlus One telefonOm syv dage kan alle købe OnePlus One telefoner


OnePlus One Android telefonen har indtil nu været for de få, der kunne få fat i en invitation til at købe telefonen, men den 27. oktober åbnes der for salg til alle.


Der har været meget snakken og kritik af måden OnePlus One har valgt at starte salget af deres yderst populære kraftcenter af en Android Smartphone, men den 27. oktober kl. 16.00 dansk tid åbnes der for forudbestillingen af den populære telefon for alle.


For personer der er interesseret i at bestille OnePlus One, har  firmaet allerede nu oprettet en side, hvor man kan forberede sin ordre allerede nu, så det bare er at trykke på “bestil” den 27. oktober.


Prisen er stadig kun 2.399,00 kr. for en 64GB model i sandstens farve.


Samtidigt har OnePlus annonceret en speciel kampagnemodel af in-ear hovedtelefoner fra JBL (JBL E1+), og i kampagneperioden koster de 159,00 kr. mod normalt 269,00 kr.


Hvis du ønsker at gøre en bestilling klar, kan det gøres på på http://preorder.oneplus.net/, og ønsker du at læse mere om hvordan man bestiller, kan man læse dette blogindlæg.
http://oneplus.net/blog/2014/10/get-ready-for-pre-orders/Læs vores anmeldelse af OnePlus One


Recordere.dk har allerede anmeldt OnePlus One, og vi var begejstrede. Har du ikke allerede læst vores anmeldelse, kan den læses her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.