Forside Nyheder

Tv-streamingen Watz Me Now er solgt


 


Glentevejs Antennelaug i Odense køber tv-streamingtjenesten Watz Me Now.


Med købet af Watz Me Now, er Glentevejs Antennelaug (Glenten) gået ind i endnu en ny branche. Denne gang branchen for streamingtjenester. Tidligere på året gik Glenten ind på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd.


“Efterspørgslen er der, og det støt stigende udbud af streamingtjenester er i fuld gang med at ændre vores måde at se fjernsyn på. Timingen er derfor rigtig, og vi tager nu skridtet videre med at tilbyde et udvalg af streaming-tjenester til vores medlemmer. Det drejer sig fx om live tv, start forfra, 48 timers Catch up, 30 dages arkiv på DR, 30 dages arkiv på dansk-tekstede udsendelser på nabolandskanalerne og meget mere”, fortæller formand for Glenten Søren Skaarup, og fortsætter:


“Så vores medlemmer får i 2015 muligheden for at se tv-udsendelser på tablet, smart-phone, PC, MAC eller fjernsyn i sommerhuset, campingvognen eller på farten”.


Det er udviklingen indenfor tv-distribution og brugen af især tablets i hjemmet, der har fået antennelauget til at investere i tv-streaming.


“Vi har fulgt udviklingen i brugeradfærden og kan se at især yngre seere bruger “2’nd screen”, når der skal ses tv”, lyder det fra formand for Glenten Søren Skaarup, som fortsætter:


“Det er samtidig et strategisk skridt i den retning vi gerne vil, nemlig tilbyde vores medlemmer – herunder nye medlemsforeninger – de muligheder, der er på markedet. Vi kan nu tilbyde Danmarks bedste tv-pakkesammensætning, mobil- og fastnet telefoni til meget lave priser samt internet til en pris på 99,- for en 50/10 Mbit forbindelse”.


Fra næste år vil Glenten derfor tilbyde sine 30.000 medlemmer streaming af tv-kanaler som en del af medlemskontingentet.


Watz Me Now fortsætter som tv-streaming for alle.

Annonce:
Forrige artikelBetaling 2.0: Nyt kreditkort med fingeraftrykslæser vil dræbe pinkoden
Næste artikelSpotify familie-abonnement til flere brugere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.