Forside Nyheder

DR TV: PlayStation streaming til sommer. Chromecast, Xbox og Apple TV må vente.


 


Danmarks Radio sætter skub i planerne om også at udkomme på spillekonsoller mv. – men i første omgang uden Apple TV og Chromecast.


I sommers udvidede DR med en ny tv-portal og -arkiv på nettet og via HbbTV, men til foråret sker der noget i forhold til at udkomme på andre platforme. DR har nemlig sendt opgaven med at udvikle de nye tv-apps i udbud nu.


Første prioritet er DR TV på Sony PlayStation 3 og 4, samt videreudvikling af HbbTV.


“Grunden til at vi starter med at udvikle til Playstation 3 og 4 er, at det er to meget udbredte platforme, og at de minder utrolig meget om hinanden, så det næsten svarer til kun at udvikle til én platform. På den måde får vi mest ud af vores penge”, fortsætter Mikkel Müller, underdirektør hos DR Teknologi til Computerworld.dk.


Det første af de nye streaming-apps ventes klar til sommer.


“Det er vores forventning og forhåbning, at vi i løbet af sommerferien er klar med streaming-apps til de to Sony-enheder, og at vi så kort efter kan få dem ud til brugerne”, fortæller Mikkel Müller til Computerworkd.dk.


At udkomme på Xbox One er også i tankerne hos DR, mens der endnu ikke er nogen specifikke planer for de to populære tv-streamere, Apple TV og Google Chromecast.


 


Se også: Guide, sådan får du DR HbbTV

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.