Forside Nyheder

TEST: iPad, Galaxy Tab, Nexus og Surface tabes

 
Video med klip fra holdbarhedstesten. Af: SquareTrade


 


Tåler tablets en tur på gulvet, og hvad hvis det begynder at regne mens den bruges. Engelsk test sætter fokus på holdbarheden.


SquareTrade er et amerikansk forsikningsselskab, der sælger udvidede forsikninger til forbrugerelektronik mm.


De har udsat 10 tablets for nogle af dagligdagens “uheld”, for at se hvilke der egentlig holder bedst. Eller man kunne også sige, hvilke der koster dem mest i erstatninger.


Normale produktanmeldelser indeholder normalt ikke holdbarhedstests af denne art, så testen her kan bruges som suplement til de tests som kan findes i magasiner og på nettet.


Flere af de kendte er blandt de testede. Der er Samsung Galaxy Tab 8.4 og 10.5, Google Nexus 9, Apple iPad Mini 3 og Air 2, Microsoft Surface Pro 3 m.fl.


Testen fokuserede på elementer som eksempelvis designet af for- og bagside, konstruktion og materialer, størrelse, vægt, friktionsevne, modstandsevne overfor vand samt gribe-venlighed.


De mindre tablets klarede sig typisk bedre end de større.


“For første gang har vi haft hele 10 tablets gennem testen på én gang, og vi fandt frem til, at størrelsen stor betydning for gørelsen. De her dyre enheder kan jo alverdens ting – man kan kalde dem vores generations schweizer-knive – de er bare ikke nær så holdbare. Den billigste tablet, vi testede, gik faktisk i to stykker”, fortæller Kevin Gillan, der er administrerende direktør for SquareTrade i Europa.


Vinder her blev Samsung Galaxy Tab S 8.4, med en holdbarhedsscore på 3,3 på en skala fra 1-10, mens den billige Android (Tmax 9 HD) viste sig at være den mest skrøbelige på listen med en holdbarhedsscore på 8,2.


 


Resultatet 

Resultatet af holdbarhedstesten. Kilde: SquareTrade


 


 Sådan udregnes scorenSquareTrades holdbarhedsscore sammenligner holdbarheden af aktuelle smartphones og tablets.


Hver model bliver bedømt ud fra en række faktorer såsom fysiske karakteristika og resultaterne af faldtesten.


Jo højere score, jo større er risikoen for, at enheden går i stykker, hvis uheldet er ude ? for eksempel hvis den glider ned fra et køkkenbord, eller der bliver spildt kaffe på den.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.