Forside CES CES 2015

Nu skifter Samsung Smart TV igen


 


Samsungs eget operativsystem bliver grundstenen i alle firmaets nye Smart TV. Vises frem på CES.


Så er det blevet tid til et nyt Samsung Smart TV igen, og nyheden vises frem på CES-udstillingen i Las Vegas.


Det er Samsungs eget operativsystem Tizen der bliver grundstenen i det nye Smart TV, der kommer i firmaets 2015-modeller.


“Tizen styresystem giver intuitiv adgang til indhold, en integreret underholdningsoplevelse og flere valgmuligheder end nogensinde før”, fortæller Samsung.


Tizen er en open-source platform, der gør det enklere at udvikle apps og indhold på forskellige enheder.


“At opbygge vores nye Smart Platform omkring Tizen er et banebrydende skridt mod et langt mere intelligent og integreret system“, fortæller Won Jin Lee, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics, og han fortsætter:


Tizen ikke kun beriger underholdningen for vores kunder i dag, men skaber et stort potentiale for fremtidens hjemmeunderholdning.


I det nye Smart TV får “Smart Hub” et nyt design, bygget op omkring én side for enkel navigation og hurtig adgang.


En anden nyhed er at Samsung TV nu vil understøtte WiFi direct, som er muligheden for at dele fra mobile enheder til TV eller omvendt, med kun et klik og uden at være på WiFi. Det bliver også enklere at streame TV i hjemmet, fra TV til mobile enheder.


Mere om det nye Samsung Smart TV når CES-udstillingen åbner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.