Forside Nyheder

Life is strange – første 15 minutters gameplayvideo

 

Life is strange er et adventure spil, hvor dine valg har konsekvenser for personerne og handlingen. Første afsnit er ude nu.

I Life is strange spiller du pigen Max, der opdager at hun besidder evnen til at spole tiden tilbage. En pige der er forsvundet, en skole der vrimler med mistænkelige personligheder og en usikker pige med fantastiske overnaturlige evner er noget at det du møder i Life is Strange.

Tempoet er langsomt og i bedste The Walking Dead stil, er spillet opdelt i episoder. Afsnit et er ude nu, det koster 37 kroner på PS4 (men fås også til PC, PS3, XO og X360). Næste afsnit er planlagt til marts, hvorefter 3 afsnit yderligere kommer dumpende i månederne efter.

Stemningen i spillet er god, musik og stemmeskuespil fremragende (dog er ansigtsanimationerne under tale håbløse). Vi er igang med afsnit 1 og har optaget de første 15 minutter fra spillet. I klippet får I dog ikke prøver på Max overnaturlige evner, det må vente til I selv spiller det.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.