Forside Produkter Connected Home

Hue går trådløst med Hue Go

-

Philips Hue er en af de hurtigste måder, man kan få automatiseret og fjernbetjent lyset i ens hjem på.

Men indtil videre har man skullet investere i pærer, der på en eller anden måde skal være i forbindelse med en stikkontakt. Det giver ret meget mening, eftersom den trådløse teknologi ombord i pærerne har behov for en konstant strømtilførsel, uden at der er plads til batterier i pærerne.

Eller det vil sige – indtil nu.

For nu er der kommet en trådløs tilføjelse til Philips Hue-serien. Den hedder – måske naturligt nok – Hue Go, og er trådløs. Den er formet som en overskåren honningmelon, eller måske en skål med låg på., og den kan tages med rundt eller placeres, hvor man nu end vil have den.

Og den er naturligvis stadig kompatibel med resten af Hue-systemet. Men, som man nok kan regne ud, er der batterier indbygget i lampen, og disse holder kun tre timer på en opladning. Så man skal altså ikke forvente, at Hue Go kan køre lige så længe som sine kolleger, der sidder i hjemmets lampefatninger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.