Forside Nyheder

Netflix på vej med redesignet tv-app

-Det går godt for Netflix.

Streaming-tjenesten har netop fremlagt sit kvartalsregnskab, og udover nogle pæne tal, kan tjenesten prale af, at deres medlemstal vokser hurtigere end forventet.

Netflix har nu 59 millioner betalende brugere, og det er cirka en million mere, end de forventede at have på nuværende tidspunkt.

I samme forbindelse teasede Netflix med en interessant nyhed. Hvis man er en af dem, der ser Netflix gennem en app på sit tv, kan man forvente en opdatering af interfacet senere i år.

Firmaet ville kun sige, at video får en mere fremtrædende rolle, når man bladrer igennem udvalget i tv-app’en, men flere detaljer har vi ikke lige nu.

Tilbage i januar sagde en af Netflix? topchefer, Cliff Edwards, til websitet Engadget, at de ønsker at sætte internet-tv på lige fod med kabel-tv. Det har fet Engadget til at spekulere i, om Netflix har planer om live-streams af tv-kanaler, ligesom Apple forventes at lancere senere i år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.