Forside Nyheder

Find dine venner på Roskilde Festival med Crowdsearch

-

Teleselskabet 3 lancerer op til årets Roskilde Festival app’en Crowdsearch, som skal hjælpe festivalgæsterne med at finde hinanden blandt de omkring 130.000 besøgende. App’en giver mulighed for at søge efter Facebook-venner i nærheden og se, hvilke koncerter de er til. Den er gratis og tilgængelig for alle i App Store.

3, der er sponsor og eksklusiv partner på mobiltelefoni på Roskildefestivalen, har udviklet en app til iPhone, der gør at man kan finde sine venner, på festivalområdet. App’en fungerer som en mini FourSquare (Swarm) app, der på et kort kan vise hvor dine venner opholder sig ved hjælp af telefonens GPS.

Annonce:

”Mobilen er blevet en helt central del af festivaloplevelsen,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3. ”Den bliver brugt til at tage billeder, opdatere sociale medier og selvfølgelig til at holde kontakt med vennerne, mens man er på festival. Det sidste vil vi gøre endnu lettere med Crowdsearch app’en.”

Kræver du er på Facebook, og har en iPhone

Crowdsearch bygger på Facebook Connect. Med få klik kan man tilføje sine Facebook-venner og bede om adgang til at følge dem rundt på festivalen. App’en har integreret festivalens officielle kort med oversigt over scener og områder og er koblet på musikprogrammet, så man let kan se, hvilke koncerter vennerne er til. App’en er tilgængelig i App Store. Den er gratis og kan bruges af alle – uanset om man er kunde hos 3 eller ej.

Desværre findes app’en kun til iPhone brugere, og det udelukker en meget stor del af smartphone ejerne.
FAKTA:

  • Crowdsearch findes i Apple’s App Store.
  • Den er gratis og kan bruges af alle med en Facebook-profil uanset, hvilket teleselskab man bruger.
  • App’en virker på hele Roskilde Festival og kan ved hjælp af Facebook Connect og telefonens indbyggede GPS præcist lokalisere brugerens Facebook-venner.
  • App’en kræver iOS 7.0 eller senere versioner. Den kan bruges på iPhone, iPad og iPod Touch. Den er optimeret til iPhone 5, iPhone 6 og iPhone 6 Plus.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.