Forside Nyheder

Microsoft går efter VR – men på PC

-

Oculus-Rift-620

Det virker oplagt, at Xbox One skal kunne understøtte VR-briller og VR-spil.

Annonce:

Men selvom Microsoft netop har afholdt deres store pressemøde på E3-messen i Los Angeles, er der meget, der tyder på, at det ikke bliver tilfældet lige med det samme. I hvert fald ikke direkte.

I stedet har Microsoft for nogle dage siden annonceret et samarbejde med Facebook, der involverer understøttelse af Oculus Rift-brillen. Denne vil kunne bruges sammen med Xbox One, men man skal have en PC som mellemstation og bruge Xbox-tjenesten i Windows 10 til det.

At Microsoft ser PC-spilmarkedet som et naturligt hjem for Virtual Reality, understreges også af, at firmaet netop har annonceret et samarbejde med Valves Virtual Reality-afdeling om at skabe VR-oplevelser i Windows 10.

Der er dog flere tech-medier, der udtrykker håb om en annoncering af en mere direkte VR-forbindelse til Xbox, nu hvor Sony har meldt deres VR-planer for PlayStation ud.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.