Forside Nyheder

Doctor Who scifi i spillet LEGO Dimmensions

-

Doctor Who Lego Dimmensions

 

Annonce:

Tidsrejser og Doctor Who-universet bliver integreret i spillet LEGO Dimensions.

LEGO Dimensions er spillet der integrerer fysiske LEGO klodser med et interaktivt konsol-spil får nu en ny dimmension.

Det er Doctor Who-universet der nu kommer til LEGO-spillet. Det fortæller Warner Bros. Interactive Entertainment som står bag.

Peter Capaldi, Jenna Coleman og Michelle Gomez, som spiller henholdsvis den tolvte doktor, Clara Oswald og Missy i den succesfulde britiske science fiction serie Doctor Who, lægger hver især stemmer til deres respektive karakterer i den engelsksprogede udgave af LEGO Dimensions.

 

Engelsk trailer for LEGO Dimmensions med Doctor Who

 

Konsol-spil premiere

Doctor Who, som aldrig før har optrådt i et konsolspil, indgår som en del af LEGO Dimensions’ Starter Pack. I spillet vil der desuden være en komplet Doctor Who-bane, hvor spillets helte møder Daleker, Cybermænd og andre modstandere fra Doctor Who-universet.

 

Doctor Who Level Pack

Fans, der ikke kan få nok Doctor Who integreret i deres LEGO Dimensions-oplevelse, kan desuden købe en Doctor Who Level Pack. Pakken inkluderer endnu en missionsbaseret Doctor Who-bane og selvfølgelig den tolvte doktor som fysisk LEGO minifigur samt LEGO modeller af TARDIS og K-9, der kan bygges i den virkelige verden og bringes ind i selve spillet.

Når den tolvte doktor er overvundet på Doctor Who-banen, vender han tilbage som den første doktor, og han bliver ved med at regenerere, indtil han til sidst igen fremstår som den tolvte doktor. TARDIS’ interiør ændrer sig også alt efter, hvilken doktor spilleren kontrollerer, og interiøret kan også tilpasses manuelt.

 

Dansk trailer for Doctor Who i LEGO Dimmensions

 

Doctor Who Fun Pack

Der er endda en jukebox i TARDIS, som kan afspille forskellige versioner af Doctor Who temasangen. TARDIS og K-9 modellerne kan selvfølgelig genbygges fysisk to gange hver især og derved åbne op for helt nye muligheder og variationer i det virtuelle spil.

Sidst men ikke mindst lanceres en Doctor Who Fun Pack, som indeholder en Cyberman minifigure og en Dalek model, der begge kan genbygges to gange og dermed optræde i tre forskellige udgaver.

 

Pris og tilgængelighed

LEGO Dimensions bliver lanceret i Danmark den 2. oktober 2015 og vil være tilgængelig til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 samt Wii U.

En Starter Pack koster omkring 800 kroner. Tjek dagsprisen her.

Annonce:
Forrige artikelParamount vil indsnævre vinduet mellem biograf- og streaming-premierene
Næste artikelRegn i næste uge giver rabat på PS4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.