Forside Nyheder

Så er den frie Showtime-app klar til Apple TV – og andre bokse

-

showtime

Hvis du er en af de mange Recordere-læsere, der godt kan lide at hente sit indhold i USA, så har du lige fået en fed mulighed.

Annonce:

CBS’ film- og seriekanal Showtime er nemlig nu trådt i HBOs fodspor og kan ses via en app, uden at man behøver at have et amerikansk kabel-tv-abonnement.

Ligesom med HBO Nordic/HBO Now (som tjenesten hedder uden for Skandinavien) kan man altså nøjes med blot at betale for et Showtime-abonnement, der koster 11 dollar om måneden. De første 30 dage er gratis.

Vi skrev om at tjenesten var på vej for noget tid siden, men nu melder 9to5Mac, at den nye Showtime-app er begyndt at rulle ud til Apple TV-enheder (der er tilkoblet en amerikansk iTunes-konto).

Der skulle dog være en iOS lige på trapperne, og allerede senere på ugen skulle den dukke op på andre, udvalgte bokse, herunder Roku.

Showtime står bag serier som Homeland, Californication, Ray Donovan, Dexter, House of Lies, Masters of Sex og Penny Dreadful.

Annonce:
Forrige artikelRdio tilbyder endnu flere smagsdommere
Næste artikelSony PS4 limited edition: Destiny
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.