Forside Nyheder

Tre LEGO-serier til børnene på Viaplay

-

LEGO serier

Mere underholdning til børnene. Tre LEGO tv-serier kommer på Viaplay dette efterår.

Streamingtjenesten Viaplay får mere indhold for børnene her til efteråret når der åbnes for tre af LEGO-serierne til streaming eller download (offline kiggeri).

Annonce:

De tre serier er:

LEGO Ninjago (26 episoder)

I LEGO Ninjago kæmper de 4 ninjaer Kai, Jay, Zane og Cole en evig kamp mod det onde sammen med Sensei Wu og pigen Nya.

Udover at kæmpe mod det onde kæmper de 4 ninjaer også mod et gammelt rygte om, at en Ninja skal være bedre og stærkere end de andre – så konkurrencen sætter også deres venskab på prøve.

LEGO Friends (3 episoder)

I LEGO friends møder vi de 5 piger Mia, Emma, Olivia, Andrea og Stephanie, som bor i byen Heartlake City. Vi følger dem i tykt og tyndt, når de shopper, bager læke kager eller træner hundehvalpe op til byens talentshow.

LEGO Chima (24 episoder)

Der var engang, hvor landet Chima var et fredeligt land. Men nu er der opstået en kamp mellem otte dyrestammer, fordi krokodillerne insisterer på at få deres del af den kraftige energikilde, Chi, som både kan forlænge og ødelægge liv. I LEGO Chima træder du ind i en magisk verden med utæmmet natur, skønhed og forunderlige begivenheder.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung lancerer S6 Edge+, Note 5 og Samsung Pay
Næste artikelNyt på Sony Android TV dette efterår
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.