Forside Nyheder

LG vil lave smartphone med to skærme

-

lg-v10-tenaaLG er på vej med en telefon, der har en ekstra skærm.

I 2010 lavede Samsung en smartphone med en slags lysavis-skærm i bunden til notifikationer og andre informationer. Den hed Continuum og blev ikke noget større hit. Siden gentog Samsung dog tricket på Note Edge, hvor siden på den buede skærm kunne vise forskellige informationer med mere.

Annonce:

Nu kaster LG sig også ind i kampen. Deres kommende V10-smartphone skulle have en ’ticker’-skærm i toppen, ved siden af frontkameraet. Den lille ekstraskærm skulle kunne køre uafhængigt af hovedskærmen og altså kunne bruges til notifikationer og nyheder, selv når man laver noget helt andet på den store skærm.

Det er gode, gamle Evan Blass aka EVLeaks, der endnu engang har fået fingre i billeder og informationer før alle andre og har smidt dem ud på sin Twitter-profil. Angiveligt skulle V10 også være lidt af et kraftværk med endnu mere CPU-power end LGs nuværende flagskib, G4. Med IFA netop overstået går der nok lidt, inden vi ser noget til V10 rent officielt, men der går på den anden side også rygter om, at den bliver smidt ud på butikshylderne allerede i oktober.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.