Forside Indhold og distribution Biograf

Sony: Nye 4K-projektorer til hjemmebiografen

-
Sony VPL-VW520
Sony VPL-VW520

Sony udvider sit home cinema line-up ved at præsentere tre nye projektorer: VPL-VW520, VW320 og VW65.

De nye Sony home cinema-projektorer er pakket med den seneste teknologi fra native 4K-opløsning til Full HD 3D, der kan give et bredere publikum end nogensinde før en ægte home cinema-oplevelse.

En ny, langtidsholdbar lampe giver begge op til 6.000 timers præstationer med stor brightness og høj kontrast og dermed endnu livligere billeder.

Annonce:

VPL-VW520ES HDMI-indgang til materiale i HDR (High Dynamic Range) med et dynamisk kontrastforhold på 300.000: 1. Med HDR kan man vise billeder, der ligger tæt ved, hvad det menneskelige øje kan registrere – med højere kontrast, dybere sort og et ekstraordinært dynamikområde. Sony fokuserer på HDR i hele sit program, hvor VPL-VW520ES giver home cinema-entusiaster mulighed for en større totaloplevelse.

 

Sony VPL-VW320
Sony VPL-VW320

 

VPL-VW520ES og VPL-VW320ES har avancerede SXRDTM-paneler til et native 4K-billede uden kunstig manipulation af pixels. Den rige og detaljerede farvegengivelse sikres med det Sony-udviklede TRILUMINOSTM-engine, mens Motionflow-billedteknologi er med til at levere klarere, mindre slørede billeder, når man ser tempofyldte film.

Begge de nye modeller kan optimeres, så de kan vise det nyeste 4K-indhold med den nyeste HDMI-standard (Op til 4K 60p YCbCr 4:2:0/8 bit) og HDCP 2.2. En indbygget 3D RF-sender giver stabil 3D-synkronisering.

 

Sony VPL-VW65
Sony VPL-VW65

 

Den nye VPL-HW65ES lanceres også på IFA. Den er forsynet med SXRD-panel og giver anden generations Reality Creation i en Full HD home cinema-oplevelse til en lavere pris.

VPL-HW65ES benytter også Sonys 6.000 timers lamper, indbygget RF 3D-sender/modtager og en USB-opdateringsfunktion, så firmwaren kan holdes opdateret med den seneste software. IP-kontrol giver projektoren alsidige muligheder for at kombineres med andet udstyr.

 

Pris og tilgængelighed

De nye projektorer kommer på markedet til oktober 2015.

Sony VPL-HW65ES: 2.999 €
Sony VPL-VW320ES: 6.999 €
Sony VPL-VW520ES: 9.999 €

 

 

Annonce:
Forrige artikelHuawei: Mate S er flagskibet over dem alle
Næste artikelGoogle holder Nexus-event 29. September
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.