Forside Nyheder

Her er YouTubes nye abonnementstjeneste

-

youtube-redSå blev det officielt: YouTube har lanceret en betalingstjeneste., der har fået navnet ’Red’.

For 10 dollar kan man nu slippe for at se reklamer på YouTube (13 dollar for iOS-brugere, fordi Apple opkræver 30% oven i), og man kan gemme videoer på sin computer eller smartphone til offline-brug. Dertil kommer, at et Google Play Music-abonnement følger med i prisen.

Annonce:

Og så vil man kunne køre videoer i baggrunden på sin mobile enhed, så man ikke behøver lukke videoen ned for at tjekke sit Instagram- eller Facebook-feed.

Endelig er der det nye originale indhold, som rygterne havde spået om i forvejen. Betalende YouTube Red-kunder vil kunne se serier som ’Scare PewDiePie’, hvor YouTubes mest populære gaming-kommentator bliver udsat for skræmmende oplevelser. Der kommer også en serie, der hedder ’Sing It!’, en slags fake-konkurrence med sangparodier.

Comedy-fænomenet CollegeHumor skal også levere indhold til YouTube Red, og derudover kommer der både fiktions- og non-fiktions-indhold fra små produktionsselskaber som Rooster Teeth, Fullscreen Films, Astronauts Wanted, Joey Graceffa, Wong Fu Productions, Alpine Labs, og Toby Turner.

Tjenesten lanceres 28. oktober i USA og vil snart derefter blive rullet ud globalt.

Annonce:
Forrige artikelEuropas første luksusbiograf åbner i Danmark
Næste artikelBack to the Future-dagen bød på masser af sjov
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.