Forside Nyheder

Facebook giver dig besked, når kendisser går live

-

fbliveEr du fan af komikeren Kevn Hart eller sangerinden Alicia Keys?

Eller hvad med bokseren Manny Pacquiao? Eller vil du bare gerne følge med i Donald Trumps farce af en valgkamp?

Disse fire kendisser er eksempler på folk, der har benyttet Facebooks Live-feature til at streame live-videoer ud til deres fans. Men det karakteristiske ved live-videoer er jo netop, at de er live, og derfor skal man være der, når de afvikles.

Det sidste vil Facebook nu hjælpe Facebook-brugerne med. Hvis du følger din favorit-kendis på Facebook, kan du nu skrive dig op til at få en besked, når vedkommende går i gang med at streame en live-video via Facebook Live.

Det er endnu et forsøg fra Facebooks side på at give YouTube kamp til stregen om tronen på videostreaming-området – noget, der ser ud til i stigende grad at lykkes. Facebooks videoafspilninger er vokset fra 3 mia. om dagen til 8 mia. på bare 11 måneder.

Annonce