Forside Nyheder

Parabolkunder risikerer sort skærm på flere tv-kanaler

-

Discovery tv-kanaler

Tusindvis af kunder hos Canal Digital og Viasat kan miste Discoverys tv-kanaler fra mandag.

Forhandlingerne imellem tv-distributøren Canal Digital og Discovery Networks er gået i hårdknude, og det kan betyde at op mod 220.000 parabolkunder vil opleve at mange af tv-kanalerne går i sort fra mandag. Det skriver MediaWatch.

Det er Discovery Networks der står bag tv-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, ID, Eurosport, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World og Science.

De to parter forhandler om prisen for Discoverys tv-kanaler i hele Norden og deadline for forhandlingerne er udgangen af denne uge. Lykkedes det ikke at nå til enighed, kan de mange tv-kanaler gå i sort hos parabolkunder allerede fra på mandag den 1. februar.

“Det er en situation, som vi i Discovery har ønsket at undgå, og vi håber fortsat meget på en løsning”, fortæller Rasmus Mariegaard, kommunikationschef i Discovery Networks, til MediaWatch.

Selvom det er Canal Digital der forhandler så vil sort skærm også ramme Viasat-kunder på de kanaler der byttes med Canal Digital, det er Kanal 4, Kanal 5, Canal 9 og Eurosport Danmark.

 

Annonce