Forside Nyheder

Endnu en smartphone-producent dropper hovedtelefon-stikket

-

le2Den kinesiske forbrugerelektronik-producent LeEco går foran på trenden med at droppe hovedtelefon-stikket.

LeEco, der tidligere var kendt som LeTV, er i gang med en hastig udvidelse. Ud over at udvide produktporteføljen med alt fra smartphones til softwareplatforme til elektriske biler (firmaet har investeret i Aston Martins elbil-initiativ), så udvider de lige nu også internationalt med kontorer i Silicon Valley, Los Angeles og Bangalore i Indien.

Annonce:

LeEco var først med at implementere USB Type-C-stikket i deres smartphones, og nu har de netop lanceret tre modeller, der tager skridtet fuldt ud: De har droppet hovedtelefon-stikket.

I stedet skal man bruge hovedtelefoner med USB Type-C-stik eller trådløs tilslutning, hvis man vil lytte til musik på disse smartphones.

Når denne nyhed er interessant for danske læsere, der ikke engang kan få fingre i LeEcos telefoner, er det fordi det kan være tegn på en trend. Rygterne siger, at iPhone 7 kommer til at ofre hovedtelefon-stikket med det formål at gøre telefonen tyndere.

Og der er andre kinesiske producenter, herunder Oppo, der har forsøgt sig med smartphones uden hovedtelefon-stik. Med LeEcos indspark begynder det at ligne en trend.

Hvad siger du? Kan du undvære hovedtelefonstikket på din smartphone? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce:
Forrige artikelHuffington Post vil lave VR-nyheder
Næste artikelKonkurrence på vej: Panasonic 4K UHD Blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.