Forside Produkter Medieafspillere

YouSee: Stor efterspørgsel på ny tv-boks

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

TDCs topchef fortæller om en ‘vel modtagelse’ af den nye YouSee tv-boks.

YouSee kabel-tv lancerede den længe ventede nye tv-boks for et par uger siden og udrulningen har ikke været problemfri. En samkøring af IT-systemer i TDC-koncernen gav problemer med at mange tv-bokse ikke kunne aktiveres hjemme i stuerne.

Men TDCs topchef, Pernille Erenbjerg, fortæller nu til Ritzau at trods de problemer så har modtagelsen været bedre end forventet.

Annonce:

YouSee havde på forhånd sat et loft på hvor mange tv-bokse de ønskede at levere til premieren og her oplevede de at efterspørgslen var dobbelt så høj som det de ønskede at sende ud.

“Boksen har været på gaden i nogle uger, og foreløbig har efterspørgselen været god. Vi havde sat et maks på, hvor mange vi ville levere til at starte med, og foreløbig har der været efterspørgsel på det dobbelte”, fortæller Pernille Erenbjerg til Ritzau, uden at hun dog ønsker at komme ind i konkrete tal.

Hun ønskede dog ikke at afsløre overfor Ritzau hvad målet for succes er, men i forbindelse med lanceringen af den nye tv-boks fortalte YouSee at de satsede på at have over 200.000 tv-bokse ude i hjemmene indenfor de første år.

Se også: Test af ny YouSee tv-boks

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.