Forside Nyheder

Amazon tilbyder nu indhold i Dolby Vision HDR

-

Dolby_Vision_content_from_Amazon_Video_available_to_Dolby_Vision_enabled_LG_CustomersDet er vel efterhånden gået op for de fleste, at Dolby ikke længere kun handler om lyd.

Dolby Vision vokser og vokser, og nu kan man også få Dolby Visions særlige version af HDR hjem i stuen. Hvis man altså befinder sig i det rigtige land eller på en eller anden måde har skaffet sig adgang til Amazons video-tjeneste.

Annonce:

Dolby Vision kombinerer HDR med Wide Color Gamut, hvilket ifølge en pressemeddelelse fra firmaet skulle give endnu bedre farvedynamik og -repræsentation end ”almindelig” HDR.

Men det kræver desværre indtil videre lidt mere end blot adgang til Amazon Video at opleve det. Ud over sidstnævnte skal man nemlig også være i besiddelse af et LG-tv, der understøtter det. Hvilket betyder enten en OLED-model eller en Super UHD-model.

Har man alle disse betingelser på plads, kan man til gengæld se anden sæson af tv-serien ’Bosch’, samt en række titler fra Sony Pictures (herunder ’Men In Black 3’, ’Elysium’, ’Hancock’, ’Fury’ m.fl.) i Dolby Vision HDR.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.