Forside Nyheder

’Game of Thrones’-finalen slog rekord

-

GoTNormalt falder interessen for en tv-serie efterhånden, som serien bliver ældre.

Men ’Game of Thrones’ er ikke nogen helt almindelig tv-serie. Som en af kun meget få serier i tv-historien vokser dens seertal støt, efterhånden som nye sæsoner kommer til.

Annonce:

Sådan var det også med sjette sæson, der netop er nået til enden. Ifølge HBO så 15% flere mennesker denne sæson end femte sæson i dagene omkring hvert afsnits premiere. Det var i alt cirka 23,3 millioner mennesker, der kiggede med hver uge. Det skriver USA Today.

Med i det tal er alle dem, der har streamet afsnittet via digitale platforme og ikke blot set det på tv i de lande, hvor HBO er tilgængelig som kabelkanal. Tallet villet være endnu større, hvis man inkluderede alle dem, der har downloadet afsnittene ulovligt fra nettet.

Streaming-tallene er stadig ikke talt op for sæsonafslutningen, men alene på kabel-delen har 10. afsnit af sæson seks slået rekord. 8,9 millioner mennesker så ifølge New York Times med, da afsnittet rullede over skærmene, mod de 8,1 millioner mennesker, der så sæsonafslutningen af sæson fem, da denne blev vist første gang. Dermed er sæsonafslutningen i sæson 6 det meste sete ’Game of Thrones’-afsnit til dato.

HBO er tilgængelig som kabelkanal i adskillige lande i Nord- og Sydamerika, Asien og Europa, samt Australien og New Zealand, enten som partner med lokale tjenester eller som selvstændig kanal.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.