Forside Produkter Auto

Apple-bilen er udskudt til 2021

-
En af de mange koncepttegninger af en evt. Apple-vil, man kan finde på nettet. Denne er designet af Meni Tsirbas.
En af de mange koncepttegninger af en evt. Apple-bil, man kan finde på nettet. Denne er designet af Meni Tsirbas.

Apple har altid taget sig den tid det tager, at lave et produkt, de er tilfredse med.

Det lader også til at være strategien med den elbil, der skulle være på vej fra techgiganten. Det er et af Apples mindst hemmelige hemmeligheder, at de er i gang med at udvikle en bil, eftersom der er ansat adskillige mennesker til formålet og der er indgået aftaler, der også peger i den retning.

Annonce:

Men alle hidtidige indikationer har været på, at der kommer en Apple-elbil i 2019. Så blev dette skubbet til 2020. Og nu mener websitet The Information at vide, at hele projektet er skubbet et år mere, sådan at en Apple-bil kan ramme asfalten i 2021.

The Informations kilde er en tidligere medarbejder på projektet, der hos Apple hedder Project Titan. Medarbejderen arbejdede kun midlertidigt på projektet, men nåede at være vidne til, at Apple udskød lanceringen af bilen endnu et år.

Apple har i forbindelse med Project Titan ansat eksperter i batteriteknologi og har også opkøbt batteri-virksomheder, sådan at de kan stille med konkurrence til Tesla og Panasonics batteriforskning ved disses såkaldte ’Megafactory’ i Nevada.

Annonce:
Forrige artikelSpotify sælger kundernes data til annoncører
Næste artikelVIDEO: Se retro reklame for NES Classic
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.