Forside Produkter Mobil

@evleaks: Den nye iPhone i handlen den 16. september

-

iphone-7-vs-iphone-6s-02

Den anerkendte telefonblogger Evan Blass, der er kendt som @evleaks, fortæller nu på twitter at den nye iPhone kommer i handlen i USA den 16. september.

Rygterne omkring den kommende iPhone er mange, og selvom Apple har været mere end dårlig til at holde på en hemmelighed siden Steve Jobs død, så er det alligevel imponerende at nogle allerede nu skulle kende datoen for lanceringen af telefonen i butikkerne.

Den annerkendte telfonblogger Evan Blass, der har twitternavnet @evleaks har flere gange forudsagt og lækket rygter om nye telefoner uanset om de er fra Apple eller Android mobiler.

I et tweet fortæller han nu at telefonen præsenteres i starten af september, og at datoen for den kommende iPhone 7 (eller hvad den kommer til at hedde), er den 16. september.

Mon så præsentationen kommer i samme uge, eller ugen før? – Det skal ihvertfald blive spændende at se om Evan Blass har ret.

Det var også Evan Blass der fortalte at de to kommende iPhones har kodenavnene Sonora og Dos Palos. Og om Dos Palos henviser til to de kameraer der påstås at være i den store model, er jo så interessant at følge.

Annonce