Forside Nyheder

Lars Mikkelsen skal spille elsket Star Wars-skurk

-

rogue-one-a-star-wars-story-trailer-is-that-grand-admiral-thrawn-924834Der er to gode nyheder til danske Star Wars-fans i nedenstående.

Den første er, at folkene bag Star Wars-universet har besluttet sig for at genoplive en af mytologiens mest populære skurke: Grand Admiral Thrawn.

Annonce:

Den anden er, at det bliver danske Lars Mikkelsen, der skal lægge stemme til ham. Dermed er begge Mikkelsen-brødre, Mads og Lars, nu officielt en del af Star Wars-universet.

Thrawn kommer til at være skurken i den næste sæson af den animerede serie ’Star Wars Rebels’, der foregår mellem Episode III og Episode IV. Grand Admiral Thrawn dukkede første gang op i det, der i gamle dage hed EU – Expanded Universe, men som i dag er blevet smidt ud af den officielle Star Wars-kanon, efter Disney overtog Lucasfilm.

Han optræder i trilogien ’Heir to the Empire’ af Timothy Zahn, der foregår efter ’Return of the Jedi’, hvor han forsøger at overtage og genrejse imperiet.

At Thrawn får lov at komme tilbage ind i den nye, officielle storyline er derfor et stort øjeblik for mange fans, der var kede af at se EU-litteraturen blive kørt ud på et sidespor.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.