Forside Nyheder

Philips går all in på sundheds-gadgets

-

philips-health-watch-970x647-cDet giver totalt mening.

Philips har allerede tidligere lavet en hel del gadgets til mere kropslig brug, lige fra elektriske tandbørster til digitale termometre. Nu gør de så disse enheder mere IoT-agtige og intelligente.

Annonce:

Helt centralt i den seneste, lille kollektion af sundhedsgadgets, som Philips lige har annonceret er deres smartur, der er fokuseret på sundhed. Med uret kan man registrere lidt mere end blot midlertidige puls-målinger som på andre smarture og fitnessarmbånd. Health Watch, som det hedder, måler din puls kontinuerligt, og registrerer dermed også din hvilepuls og hvad der sker, når din puls falder og stiger.

Uret holder også øje med, hvor hurtigt, du trækker vejret og din kalorieforbrænding, og du kan ganske nemt sætte kalorieindtag ind i uret. Uret kender også selv forskel på, hvorvidt du er ude at gå, løbe eller cykle. Urets display viser hele tiden urskive, men kan alligevel holde fire dage på batteriet – hvilket betyder, at du også kan bruge det til at måle din søvnkvalitet med, fordi det ikke nødvendigvis skal lades op om natten.

Philipsvægt

Uret logger dine data i en app til iOS eller Android, der hedder HealthSuite. App’en kan også anvendes med andre af Philips’ nye sundhedsgadgets, som f.eks. den nye badevægt, der skal tage kampen op med vægte fra Withings og FitBit. Vægten måler både vægte, fedtprocent og giver dig dit BMI-tal og sender det til app’en. Et nyt termometer til øret kan også sende data til app’en, hvis du gerne vil holde øje med din kropstemperatur over tid og endelig har Philips også lanceret to blodtryksmålere til henholdsvis armen og håndleddet, der også snakker direkte med HealthSuite.Blodtryk

Philips praler med, at de har anvendt teknologi fra deres professionelle medicinal-produkter, og teknologierne derfor er klinisk testede og validerede.

Dansk pris og lanceringsdato har vi ikke i skrivende stund.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.