Forside Nyheder

Apple vil ikke afsløre iPhones 7s første salgstal

-

iphone7-2Det plejer ellers at være en tradition, der er lige så sikker som en årlig iPhone-lancering.

Hvert år, når en ny iPhone kommer i butikkerne, går der ikke ret længe, før Apple fortæller os om salget af den.

Annonce:

Salgstallene fra den første weekend (Apple udgiver som regel iPhones på fredage i hjemlandet USA) plejer at være imponerende og har flere år i træk slået rekorden fra året før.

Men det lader til, at Apple ikke har særlig meget tiltro til iPhone 7, når det gælder dens muligheder for at gøre det samme. I hvert fald har Apple nu nedtonet forventningerne ved at meddele, at vi ikke får lov at se salgstallet efter første weekend som vanligt. Det skriver Reuters.

Ifølge Apple er årsagen, at de ikke ser nogen grund til endnu engang at fortælle pressen, at telefonen er udsolgt (det forventer de nemlig, at den bliver), og de har svært ved at følge med efterspørgslen. Det er ifølge en talskvinde fra firmaet ikke interessant for analytikere og investorer.

Flere medier peger dog på, at Apple jo selv sætte niveauet for, hvor mange iPhones, de sætter i produktion til at starte med, og at udtalelsen derfor virker som en dårlig undskyldning for ikke at ville afsløre salgstal, der er lavere end ved den sidste iPhone-lancering.

De sidste to kvartaler er iPhone-salget faldet i forhold til året før, hvilket er en ny situation for Apple.

Annonce:
Forrige artikelGør klar til at blive forskrækket af din hjemmeteknologi
Næste artikelBelkin klar med en dual-lightning adapter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.