Forside IFA IFA 2016

Robust Roar Go Bluetooth-højttaler

-

Image5

Soundblaster iRoar Go er en lille robust og vandafvisende højttaler til at tage med på farten.

Creative er klar med en ny bærbar sag i Sound Blaster Roar-serien af Bluetooth-højttalere.

Udover at være robust så tåler den også vandstænk, så den skabt til et liv på farten.

Lyden skabes af 5 højttalerenheder, deriblandt en Neodymium subwoofer til at klare dybbas. En særlig akustisk teknik som Creative kalder SuperWide sørger for ekstraordinær god spredning af lyden i rummet omkring højttaleren.

“Teamet har arbejdet hårdt på at udvikle SuperWide-teknologien. Algoritmerne får lyden til at føles, som om den kommer fra de yderste hjørner i rummet og ikke blot fra en lille højttaler foran dig, og giver en vidtrækkende spredning af lyden”, fortæller Creatives direktør Sim Wong Hoo.

 

IMG_6_iRoar_Go_lifestyle

 

Fire spredningsmønstre

Lyden kan tilmed spredes forskelligt alt efter placering. Roar Go kan adskille de fire scenarier: Vandret på et bord, lodret på et bord, ved en væg eller en placering over normal lyttehøjde, og tilpasse lydspredningen efter dette.

Der er indbygget mikrofon og højttaleren kan fungere som mødehøjttaler med håndfri tale. Højttaleren kan også benyttes som diktafon og optage lyden i rummet.

Forbindelsen imellem smartphone og højttaler er Bluetooth, med enkel parring via NFC. Højttaleren kan også tilsluttes en computer via USB.

Der er integreret MP3-afspiller fra mikro SD-kort eller USB, og der understøttes også HD Audio Codec Support (AAC).

Det genopladelige batteri på 5200 mAh giver op til 12 timers musik trådløst, og højtttaleren kan også benyttes som powerbank til at oplade en smartphone.

 

 

Pris og tilgængelighed

Creative Soundblaster Roar Go koster kr. 1.499,-

Ventes til salg senere i denne måned.

 

Annonce