Forside Nyheder

Microsofts HoloLens kan nu forudbestilles i Europa

-

hololens_minecraft_15716942894Hvis du ikke kan vente med at se, hvad fremtiden byder på i forhold til Augmented Reality (AR), så skal du skynde dig at få en ven i Tyskland.

Eller i Storbritannien, Frankrig eller Irland. Det er nemlig de europæiske lande, hvor Microsoft netop har åbnet op for forsalget på HoloLens.

Annonce:

Idéen med HoloLens er at skabe en brille, der kan lægge et digitalt lag oven på virkeligheden, du kigger på – altså grundidéen med AR, blot i brilleform.

Mange forventer, at det primært bliver et professionelt værktøj til erhvervsbrug, men der er allerede blevet fremvist sjove forbrugerfunktioner til den også – herunder, hvordan man kan spille en version af Minecraft (der nu også ejes af Microsoft), hvor al byggeriet foregår f.eks. i ens stue, som på billedet.

Det er dog kun en udviklerversion af HoloLens, der kan forudbestilles nu og sendes ud til brugerne i næste måned. Microsoft bruger den samme taktik som Oculus brugte med Rift og Google gjorde med Glass, hvor tidlige versioner kommer ud til udviklerne, så erfaringer kan samles.

Derfor er den også temmelig pebret. Man skal f.eks. slippe 3.300 Euro for den i Tyskland, eller omkring 24.500 kroner. Det ser faktisk ud som om, man kan slippe lidt billigere ved at købe den i Storbritannien på grund af den lave kurs for pundet.

Udviklerversionen blev gjort tilgængelig i USA i august.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.