Forside Nyheder

The Rain: Netflix første eksklusive skandinaviske tv-serie

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Miso Film står bag den nye skandinaviske thriller der produceres eksklusivt til Netflix.

Netflix har bestilt første sæson af den skandinaviske thriller-serie, The Rain.

En tv-serie der produceres af Miso Film, filmselskabet bag andre skandinaviske serier som ‘Den som dræber’, Dicte, 1864, Frikjent og Modus.

Annonce:

 

Plottet

Ti år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, begiver et ungt søskendepar sig ud på en søgen efter sikkerhed.

Med intet mere end deres fars noter om virussen og den nye verdens faremomenter som deres eneste ledetråd påbegynder de to søskende en farefuld rejse gennem landet, hvor de tilslutter sig en gruppe unge mennesker, der ligeledes har overlevet virussen.

I mødet med alvorlige farer bliver gruppen hurtigt klar over, at den største trussel ikke kommer udefra – men derimod indefra.

 

Baggrunden

The Rain er skabt af den danske trio, Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Bedrag), Esben Toft Jacobsen (Den Kæmpestore bjørn, Fjerkongens rige) og Christian Potalivo (Grisen, The New Tenants, Lang historie kort). Serien skrives af Jannik Tai Mosholt, der også fungerer som showrunner på serien sammen med producer Christian Potalivo.

“Jeg er interesseret i at undersøge, hvordan vi mennesker ville reagere, hvis civilisationen, som vi kender den, en dag forsvinder. Og jeg ønsker i særdeleshed at se det fra de unges synspunkt. Dem der er for unge til at forstå, hvad der foregår, når alt og alle omkring dem forsvinder, og som derfor er nødt til at finde ud af, hvem de er, og hvem de ender ud med at være”, fortæller Jannik Tai Mosholt, og fortsætter:

“Overordnet set handler The Rain om håb, og om at finde noget at håbe på og kæmpe for, når det ser allermest sort ud. Det er en fortælling om ansvar, og om hvorvidt overlevelse er baseret på individet eller gruppen. Det er en fortælling om at opleve noget for allerførste gang i en verden, hvor der ikke er nogen, der guider dig til, hvad du skal gøre. Kærlighed, had, sorg, glæde og håb”.

The Rain får premiere på Netflix globalt i 2018.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.