Forside Indhold og distribution Film

Netflix overvejer downloads i øde områder

-

netflixdesrt
Under CES tilbage i januar udvidede Netflix deres dækningsterritorie kraftigt.

Netflix er nu i næsten 200 lande, men det er langt fra dem alle, der har lynhurtige netforbindelser, så brugerne kan få glæde af f.eks. Netflix’ serier i 4K.

Annonce:

Derfor overvejer Netflix nu noget, de tidligere har forsvoret, de ville gøre: Lade folk downloade film og serier.

Chief Content Officer Ted Sarandos sagde onsdag i et interview med business-tv-kanalen CNBC, at Netflix formentlig var nødt til at tilpasse sig lande, hvor adgangen til bredbånd ikke var fantastisk. Han sagde, at streaming-giganten ”var i gang med at kigge på det nu” og at det ville vise sig, hvornår og hvis Netflix begynder den uventede praksis.

Lande som f.eks. Indien og store dele af et kontinent som Afrika har ofte problemer med at få bredbånd ud til øde områder, men mere moderniserede lande som Australien og Canada har også udkantsområder, hvor der ikke er ret meget bredbånd.

Det vides endnu ikke, om Netflix kun vil gøre det med sit eget indhold eller også vil forsøge at få tredjeparts-leverandørers indhold med. Hvis det første bliver tilfældet, kunne man godt forestille sig, at vi andre også fik glæde af download-funktionaliteten.

Annonce:
Forrige artikelObamas pladespiller er en Denon
Næste artikelBragis The Dash laver din kind om til en touchpad
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.