Forside Nyheder

Forårskollektionen fra B&O PLAY

-

B&O PLAY har netop lanceret en forårs- og sommerkollektion for 2017.

Når B&O PLAY vælger nye farver til produkterne, så er de inspireret af globale trends.

Annonce:

Der er dog ikke tale om permanente nye farver, men et begrænset oplag. Når de er solgt, så kommer der ikke flere – i dén farve.

Beoplay forår/sommerkollektion 2017 består af:

 

Beoplay H4 – den nye arketype inden for segmentet af over-ear trådløse høretelefoner i et rent og moderne design af Jakob Wagner. Farver: Tangerine Grey, Sand Grey og Charcoal Grey.

Beoplay H5 – enestående og ultratransportable trådløse øretelefoner designet til musikelskere med en aktiv livsstil af Jakob Wagner. Farve: Charcoal Sand.

Beoplay A1 – det mindste og mest eventyrlystne medlem i familien af bærbare Bluetooth-højtalere i et smukt design af Cecilie Manz. Farver: Tangerine Red, Sand Stone og Charcoal Sand.

Beoplay A2 Active – en smuds- og vandafvisende transportabel Bluetooth-højtaler af Cecilie Manz med to stilfulde NATO-inspirerede stropper i strækbart, vævet polyamid i robust kvalitet. Farve: Charcoal Sand.

Pris og tilgængelighed

  • Beoplay H4 kr. 2.299,-
  • Beoplay H5 kr. 1.999,-
  • Beoplay A1 kr. 1.999,-
  • Beoplay A2 Active kr. 2.799,-

Er til salg hos B&O PLAY forhandlere verden over.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.