Forside Nyheder

Amazon Echo Show lanceret officielt

-

Den var god nok – Amazon har lavet en Echo med en skærm. Eller er det en skærm med en Echo?

Efter en lækage fra EvLeaks, har Amazon nu lanceret Echo Show officielt. Enheden er en kombination af en 7-tommers skærm, et kamera og en Echo-højttaler med Dolby-lyd og lidt mere bund end de andre Echo-højttalere.

Skærmen kan bruges til alt muligt. Ud over at den kan give et visuelt supplement til de informationer, du beder den indbyggede Alexa-assistent om, kan den også kobles på udendørs ringeklokker med kameraer indbygget fra forskellige producenter. På den måde kan du på skærmen se, hvem der står udenfor.

Du kan også se YouTube-videoer og nyheder på skærmen, samt se tekster på musik, der spilles via Amazon Music.

Og så kan skærmen og kameraet naturligvis bruges til videoopkald med andre, der har en Show eller en anden Alexa-enhed. Dette kan også blot foregå med almindelige stemmeopkald, hvilket er en feature, Amazon netop har meddelt at de vil sætte i alle Alexa-enheder.

En sjov – eller måske skræmmende – funktion er den såkaldte ”Drop-In”-funktion, der lader dig dukke op på skærmen lige pludselig med en besked til modtageren.

Echo Show kommer til at koste 230 dollar, når den lander i USA sidst i næste måned. Den vil så komme til salg i Storbritannien og Tyskland for henholdsvis 220 pund og 230 Euro, hvis man skal stole på websitet The Verge. Dette vil dog først ske efter den amerikanske lancering.

 

Annonce