Forside Produkter Mobil

Lokale vejrudsigter med ny vejr-app fra TV 2

-

I den nye udgave af TV 2s vejr-app kan man få vejrudsigten for udvalgte favoritter – fx sommerhuset, terrassen eller yndlingsstranden.

TV 2 har udsendt en opdatering til deres vejrudsigter på mobil.

Særligt én nyhed vil nok glæde de omkring 100.000 daglige brugere af app’en, og det er en ny funktion med personlige vejrudsigter for udvalgte favoritter.

Hyperlokalitet kaldes det, og det er muligheden for at få en vejrudsigt helt ned på adresse-niveau.

“Vejret betyder sindssygt meget for os danskere – især henover sommeren, og derfor giver vi nu de mange brugere af vores vejrapp mulighed for at få en mere personlig vejrudsigt. Med den nye funktion håber vi på, at en regnvejrsdag bliver lidt sjovere, når det er i ”Mormors kolonihave” i stedet for ”Hvidovre Vest””, fortæller Peter Tanev, der er redaktionschef og vært på TV 2 Vejret, og han fortsætter:

“Når man med den nye funktion fortæller, præcist hvor man er, er der større sikkerhed for, at vi leverer en vejrudsigt, der passer til netop det punkt. Det er noget, vi har arbejdet på et stykke tid, og vi vil helt sikkert se flere af den slags tiltag. Vi vil gerne levere den mest personlige og mest skræddersyede vejr-app til danskerne”.

 

Ny push-funktion med lokal udsigt

I den nye udgave af TV 2s vejr-app kan man også få leveret sin egen helt lokale vejrudsigt via appens push-funktion. Det betyder i praksis, at man hver morgen – eller hvornår man nu foretrækker det – med en smartphone kan se sit helt lokale vejr på telefonens startskærm.

Udover vejrudsigten og seneste vejrudsendelse har vejr-appen en kort-funktion med detaljeret information om vejret og om badevandet, hvor der er mulighed for at bladre flere dage frem. Appen har også en nyhedssektion med relevante artikler og indslag om vejret, og brugerne kan abonnere på nyheder og varsler via push-funktionen.

 

Pris og tilgængelighed

TV 2 Vejr er en gratis app.

 

Annonce