Forside Detail

Elgiganten klar med uafhængige benchmarks af varerne

-
Sammenlign PC’ernes benchmarks direkte i butikken. Foto: Elgiganten

Elgiganten vil nu tilbyde kunderne uafhængige benchmarks af PCerne i butikkerne.

Elgiganten har indgået et partnerskab med benchmarkselskabet Futuremark, og det betyder at elektronikkæden – som de første i Europa – nu kan tilbyde kunderne uafhængige benchmark-tests af produkterne på hylderne.

Bedømmelserne laves med benchmarkingværktøjet PCMark, hvor computernes præstationer måles via tests baseret på reelle opgaver. Det giver et mere troværdigt billede af hvordan PC’en performer i ‘real life’.

“PC-markedet kan være lidt af en jungle for den almindelige forbruger. Der er enormt mange specifikationer og svære udtryk, men nu kan vi rådgive og hjælpe vores kunder til den helt rigtige PC til deres behov ved hjælp af PCMarks uvildige bedømmelser”, fortæller salgschef i Elgiganten, Henrik Eriksen, og han fortsætter:

“Det gør det enormt let at stille forskellige PC’ere op mod hinanden og give kunden de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige PC”.

Helt konkret vil Elgiganten både i skiltningen i kædens 37 butikker vise PCMarks bedømmelser, ligesom den bliver integreret på hjemmesiden Elgiganten.dk og i den ugentlige tilbudsavis.

“Vi vil gøre det så let for kunden som overhovedet muligt, og kan vi allerede vise kunden de forskellige PC- testresultater direkte i vores tilbudsavis og på vores hjemmeside, så bliver det både hurtigere og mere overskueligt for kunden at spore sig ind på den rigtige PC”, slutter Henrik Eriksen.

 

Annonce