Forside Produkter HiFi & Surround

Logitech klar med MX Sound bordhøjttalere

-

På IFA i Berlin, har Logitech præsenteret deres nye MX Sound bordhøjttalere som kan bruges både kablet og med Bluetooth

Logitech har i dag annonceret deres nye MX Sound Bluetooth desktop højttaler, der med sit flotte design sagens kan stå fremme på et kontorbord.

De cirkelformede højttalere har baggrundsbelyste knapper der tænder når man bevæger hænderne foran dem.

Annonce:

”Med MX Sound kan du nu få fantastisk lyd i et produkt, der er designet til at passe ind i det mest eksklusive kontormiljø,” udtaler Philippe Depallens, vice president og general manager hos Logitech Audio.

Med 24 Watt Peak power leverer MX Sound højkvalitets lyd med bas, der præcist gengiver lyd som kunstneren har til hensigt, en unik funktion, som de fleste højttalere af denne størrelse ikke kan løfte.

De baggrundsbelyste berøringskontroller gør det let at justere lydstyrken eller parre Bluetooth-enheder. Standbytilstand, udløses automatisk efter 20 minutters inaktivitet, hvilket hjælper med at spare strøm.

 

Pris og tilgængelighed

Logitech MX Sound forventes at være på markedet I slutningen af september 2017 på Logitech.com og i udvalgte butikker. Vejledende udsalgspris DKK 849,-

Annonce:
Forrige artikelYouSee opdaterer Android TV app forud pressemøde
Næste artikelB&O rykker på OLED TV med BeoVision Eclipse
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.