Forside Indhold og distribution Film

Blade Runner-spinoff er en japansk YouTube-tegnefilm

-

Der er nu kun under en måned til fortsættelsen af ’Blade Runner’ får verdenspremiere.

’Blade Runner 2049’ foregår sjovt nok i 2049, 30 år efter den oprindelige film.

Annonce:

Men hvad med alt det, der er sket i mellemtiden? Det forsøger Sony Pictures og instrukttøren Denis Villeneuve at skabe et narrativ omkring med forskellige projekter. En af dem er tre små prequel-film, som du kan se to af herunder.

En anden er en nyannonceret spinoff-animationsfilm, der kommer på Sony Pictures’ YouTube Japan-kanal. Om den kun kommer med japansk tale, eller om vi også kan få engelske undertekster på, er et godt spørgsmål. Man kan dog sætte YouTube til at auto-oversætte de undertekster, der allerede er på videoen (med noget svingende kvalitet, skal det siges…)

Det vi ved med sikkerhed, er at filmen hedder ’Blade Runner Black Out 2022’. Den foregår altså tre år efter handlingen i den oprindelige ’Blade Runner’ og er instrueret af Shinichiro Watanabe, som fans af japansk Anime vil kende som manden bag bl.a. 90’er-kult-serien ’Cowboy Bebop’.

Som titlen antyder handler filmen angiveligt om et stort strømsvigt, hvor der sker ting og sager, formentlig i Los Angeles, hvor den oprindelige film foregår.

I ’Blade Runner’  portrætteres Los Angeles som værende blevet til et mix af Tokyo og L.A., den japanske indflydelse er gigantisk, og det giver derfor god mening, at en japansk Anime-mager får lov at give et bud på en del af historien.

Undertekster eller ej, så kan filmen ses fra d. 26. september.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.