Forside Nyheder

TV 2 Regionerne bygger egen streamingtjeneste

-
Forleden kom TV 2 Regionerne med på TV 2 Play. Foto: TV 2

TV 2 Regionerne vil samle deres fælles streaming tv i en fælles Play app/univers.

Forleden kom de otte TV 2 regionalstationer med ind under streamingtjenesten TV 2 PLAY, hvor de kan ses gratis (uden abonnement).

Nu arbejder ‘TV 2 Regionerne’ på egen streamingtjeneste, med egen app der tilgår indholdet fra tv-stationernes tv-tilbud. Dette både live og arkiv. Det skriver MediaWatch.

Annonce:

Projektet køres af TV Midtvest (Holstebro) og TV Øst (Vordingborg) og de to vil være de første til at tage den nye fælles Play-app i brug. Senere følger de øvrige regionalstationer, med Bornholm som den forventede sidste.

“Helt overordnet er det her regionernes sikring af det regionale public service-indhold i fremtiden, ligesom DR har DR TV og TV 2 har TV 2 Play. Forbruget går henimod streaming, og der er det vigtigt, at vi har et fuldt og velfungerende tilbud til seerne. Det her er vores kommende hjem”, fortæller Bjørn Olsen, digital udviklingschef hos TV 2 Regionerne, til MediaWatch.

Den nye app vil udkomme til Android og Apple, og de venter den klar til marts 2018. Der er ingen meldinger om hvad den vil understøtte af muligheder for at se med på den store skærm, som Airplay og Chromecast.

Se også: TV 2-Regionerne kan nu ses på TV 2 Play

 

Annonce:
KILDEMediaWatch
Forrige artikelPS4 er nu solgt i over 70 mio.
Næste artikelTEST: Apple TV 4K som medieafspiller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.