Forside CES CES 2018

Ny generation MESH WiFi fra D-Link

-
D-Link Covr-C1203 Whole Home WiFi

Serien ‘Covr Whole Home Wi-Fi’ fra D-Link afhjælper døde zoner på det trådløse netværk.

D-Link udvider nu sin Covr Whole Home Wi-Fi-serie med helt nye produkter:

  • AC2200 Tri-Band Wi-Fi system (COVR-2202)
  • AC1200 Dual-Band Wi-Fi system (COVR-1202 og 1203)

Disse produkter fjerner, ifølge D-Link, både de døde zoner – hvor det halter med dækningen på WiFi, samtidig med at de opfylder det moderne intelligente hjems krav om stabilt og hurtigt internet.

Annonce:

 

D-Link COVR-2202

 

Hjælper eksisterende WiFi

Covr Whole Home Wi-Fi-systemerne arbejder sammen med din nuværende router, om at skabe stabilt Wi-Fi i alle afkroge af hjemmet.

COVR-C120x er AC1200 Dual-Band (tre enheder i COVR-C1203  og to i COVR-C1202). Via MU-MIMO-teknologi skabes en samlet zone, der ifølge D-Link kan dække op til 465 m2.

Til den mere krævende bruger der også COVR-C2202. Udover at dække det store hjem, så er det Tri-Band WiFi med to 5 GHz-bånd og et 2.4 GHz – med hastigheder på op til hhv. 866 Mbps og 400 Mbps). Dækningen er her op til 550 m2.

Alle produkterne har ‘intelligent roaming-teknologi’, som sikrer, at forbindelsen aldrig bliver afbrudt. Intelligent roaming analyserer hele tiden den trådløse signalstyrke og kobler automatisk dine enheder på det Covr-punkt, der har det stærkeste Wi-Fi-signal.

Hver Covr-enhed har to Gigabit Ethernet-porte for tilslutningen af kablet netværksudstyr.

 

Med Covr-systemerne får du:

Intelligent roaming – som automatisk kobler dig på det stærkeste Wi-Fi-signal, når du bevæger dig fra rum til rum, så du ikke behøver at koble af og på.
MU-MIMO teknologi – skaber et kraftfuldt, hurtigt og effektivt Wi-Fi-netværk, som kan håndtere mange forbundne enheder på én gang.
Intelligent styring – Intelligent Wi-Fi, der automatisk placerer trådløse enheder på det optimale trådløse bånd.
– Mulighed for at udvide netværket – Covr er en skalerbar løsning. Hvis du mangler dækning, tilføjer du bare et ekstra Covr-punkt.
– Simpel ’plug and play’-setup – Konfigurér dit netværk ved hjælp af den gratis D-Link Wi-Fi-app eller den brugervenlige browserløsning.
Kabelforbindelse – To Gigabit Ethernet LAN-porte per enhed giver dig ekstremt hurtig kabelforbindelse for specialiserede enheder.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelEars-on: Jabra 65T
Næste artikelVifa klar med deling af musik på tværs af rum
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.