Forside * Featured

Samsung med meget anderledes stand på CES 2018

-

Normalt plejer vi nu at have postet alle billeder af de nye TV Samsung kommer med, de nye Blu-ray afspillere, og et gæt på priserne. Men det bliver der ikke noget af fra CES 2018. Som tidligere skrevet, har Samsung valgt at bruge CES på teknologi i stedet for produkter.

Du finder ikke et eneste modelnavn på produkterne på Samsungs stand, til gengæld er teknologierne Bixby og smarte hjem i fokus.

Annonce:

Vi har talt med Nordisk salgsdirektør Claus Holm fra Samsung, og han fik lov til at forklare hvad det er Samsung vil med deres stand på CES 2018 i Las Vegas.

 

 

Samsung bruger 12 mia. dollars på forskning om året

Samsung bruger 12 mia. Dollars om året, og for de penge, er det vigtigt at Samsung begynder at vise hvad deres forskning ender med. Udover fysiske produkter, bruges der store summer på AI og at gøre dit hjem og din bil intelligent.

Så på Samsungs stand i år, er der fokus på at se resultaterne af mange års forskning, og i et hjørne har man givet HARMAN plads til at vise deres resultater omkring den intelligente bil.

Claus Holm kunne iøvrigt fortælle at man lancere Samsungs SmartThings app i Danmark senere på året.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.