Se Intels sindssyge droneshow fra CES

-

På CES konkurrerer udstillerne om gæsternes gunst, men der foregår mest på messegulvet og på store lysskilte rundt omkring i Las Vegas. Intel er gået et skridt længere, og har lejet sig ind på Bellagio’s i forvejen populære springvand.

Med 250 Shooting Star Droner flyvende over Bellagio’s springvand, må Intel tage en af priserne for flotteste messeshow. Showet kører to gange om dagen, og samler mange hundrede besøgende til hver fremvisning.

Dronernes dans har krævet langt tids planlægning, og Shooting Star dronen som Intel sælger er bygget specielt til denne slags shows. Dronen indeholder lys der kan skifte mellem en mia. forskellige farver, giver Intel mulighed for at lave helt sindsyge shows både ude og inde.

Annonce:

Hvis du er i Las Vegas, så kører show’et foran Bellagio hver aften kl. 21.00 og 23.00 til og med torsdag aften.

 

Intel Shooting Star drone

Intel satte tidligere på ugen på deres Key Note på CES 2018 verdensrekord, ved at flyve 100 Shooting Star droner indendørs.

Du kan læse mere om Shooting Star dronen her.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.