Forside CES CES 2018

Technics’ nye pladespillere giver os ondt i maven…igen

-

Da Technics for to år siden relancerede den klassiske SL-1200-pladespiller på CES, fik Recordere-holdet tårer i øjnene og ondt i maven på én gang.

Tårer i øjnene, fordi vores favoritpladespiller fra firserne var tilbage, ondt i maven fordi man skulle lægge mindst 30.000 for dyret.

Annonce:

Nu gør Technics det så igen. På CES 2018 har firmaet annonceret deres nyeste satsninger indenfor pladespillere, og har skruet priserne endnu højere op.

Firmaet teasede med SP-10R-modellen under IFA sidste år, men har gjort den officiel på CES. Ifølge Technics er det deres mest high-end pladespiller, og ligesom SL-1200 har den direct drive. En centimeter-tyk messingplade ligger oven på selve pladetallerknen, der er lavet af aluminimum. Skulle det ikke være nok til at stoppe vibrationer, sidder der et stykke gummi under tallerknen med samme formål.

Derudover har Technics adskilt kontrol-delen så vidt muligt fra selve drevmekanismen, for yderligere at dæmpe støj, og har også indsat støjdæmpende teknologi i strømforsyningen.

SP10R koster over 60.000 kroner før danske skatter og afgifter, og så får man oven i købet ikke nogen kasse med eller pickup-arm med, det er kun selve pladetallerknen og drevmekanismen.

Vil man have resten med, skal man op i den fulde pladespiller-løsning, SL-1000R. Så får man en S-formet pickup-arm lavet i magnesium, samt en bastant kasse i en hård metallegering med aluminium på toppen.

Og så skal man lægge over 120.000 kroner – stadig uden at danske skatter og afgifter er inkluderet.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Forrige artikelCanal Digital lancerer streamingtjeneste til de selvstændige danske antenneforeninger
Næste artikelHer er Audio-Technicas 2018-hovedtelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.