Forside Produkter Mobil

3LikeHome klar med roaming i Tyrkiet

-
Nu kan du også roame med 3-like-home i Tyrkiet.

Abonnenter hos 3 med 3LikeHome, kan fra i dag også bruge deres telefoner i Tyrkiet, uden regningen løber i vejret.

3 er klar med endnu et land i deres 3LikeHome roaming udbud. I dag åbnes der for roaming i Tyrkiet, der er blandt de mest populære turist destinationer om sommeren.

Over 200.000 danskere rejste sidste år til Tyrkiet, og alt tyder på, at endnu flere rejser afsted igen i år. Det viser helt nye tal fra Momondo, hvor søgninger på rejser til Tyrkiet er steget med 24 % på blot et år. Den store efterspørgsel er især noget, som 3 har kunnet mærke, når kunderne har ønsket nye roamingfri destinationer.

”Lige siden vi lancerede 3LikeHome, har Tyrkiet været et af de absolut mest efterspurgte lande, lige. Selve aftalen er noget, som vi har arbejdet på i et stykke tid, og nu kan vi endelige tilbyde kunderne – og danskerne – det land, de så længe har ønsket sig. Med andre ord, har vi virkelig lyttet til vores kunder. At man nu kan roame frit i Tyrkiet og ringe hjem til Danmark giver en stor værdi for flere forskellige typer kunder, da mange enten tager på strandferie dernede, besøger familien eller skal på storbysoplevelse”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

 

Erhvervskunder kan ringe gratis til Tyrkiet

Det er ikke kun privatkunderne hos 3, som kommer til at nyde godt af, at 3LikeHome nu udvider med Tyrkiet. Også erhvervskunderne har stor gavn af, at de blandt andet kan ringe uden ekstra beregning til det nye land, da Tyrkiet i løbet af de seneste år er blevet et væsentligt eksportland for Danmark.

”Flere af vores erhvervskunder var begyndt at spørge efter Tyrkiet, fordi de handler med landet. Så vi kan godt mærke, at interessen har været stigende,” siger Sigurd Leth, der er direktør for 3Business.

Med 3LikeHome Pro, som kun gælder for erhvervskunder, er det muligt at ringe gratis ud over Danmarks grænser og mellem de nu 59 3LikeHome-lande i ti timer hver måned, ligesom man kan roame løs op til 20GB, mens man er i landet.

Annonce